SEARCH
REGION: SWEDEN
MINSKA DITT MILJÖAVTRYCK OCH ÖKA MEDARBETARNAS MOTIVATION

Det nya sättet att handla mobiltelefoner

Enterprise Mobile Solutions är en heltäckande tjänst för hantering av företagets mobiltelefoner. Vi hjälper er hela vägen, från inköp och administration av abonnemang till säker radering av uttjänta enheter.

MOBILA ENHETER GER STÖRRE FRIHET, MEN KRÄVER GENOMTÄNKTA SÄKERHETSLÖSNINGAR

Vi har gjort det enkelt!

Fokuserar på din kärnverksamhet och låt oss sköta resten när det kommer till dina mobila enheter! Vi har tänkt på allt. Från finansieringen av smartphones och surfplattor till transparent kostnadsfördelning med TESMA® och certifierad dataradering med eraSURE®, våra företagsmobilitetslösningar ger en ny nivå av mobilt arbete som är heltäckande och erbjuder en hög nivå av frihet.

Genom att välja bland ett stort utbud av tjänster kan vi skräddarsy avtalet efter dina affärsbehov och du är fri att välja de mobila enheter som nu passar dig och dina anställda

Ansvarsfull upphandling

Behovsbaserad upphandling; CHG-MERDIANs uppförandekod för alla affärspartners säkerställer att miljömässiga och sociala standarder följs

Miljövänlig distribution

Leverans av tillgång till kunden sker med returförpackning

Kundsfas

Kunden nyttjar enheterna, användningstid varierar

SÄKER DATARADERING

Känslig företagsdata raderas helt med ett certifierat sätt efter att enheterna återlämnats till oss (eraSURE®)

Renovering

Enheterna kontrolleras och renoveras professionellt; enheterna återvinns endast om den inte kan repareras eller om kundens säkerhetsnivå kräver det

Remarketing

Enheterna säljs vidare på andrahandsmarknaden

Återanvändning

Genom att återanvända enheter förlänger man dess livscykel

carbonZER0

Enheternas koldioxidutsläpp kompenseras genom hela livscykeln, från tillverkning och användning till remarketing

SÅHÄR FUNGERAR DET:

ENTERPRISE MOBILITY SOLUTIONS

DET NYA SÄTTET ATT HANDLA MOBILTELEFONER

Enterprise Mobility Solutions är en heltäckande lösning för inköp och administration av mobiltelefoner och surfplattor som ger er den frihet och säkerhet ni behöver.

FILER FÖR NEDLADDNING

  • eFlyer EMS English

    pdf, 913 KB
  • Service Catalogue.png

    png, 95 KB

LÄS MER

Upptäck våra tjänster
IT

MINIMERA KOSTNADERNA

CHG-MERIDIAN hjälper er att administrera IT-utrustningen och hålla kostnaderna nere under utrustningens hela livscykel. Vi förser er med alla verktyg ni behöver, så att ni kan fokusera på att utveckla företaget.

Läs mer 
AUTOMATISERAD OCH SÄKER RADERING

eraSURE®: CERTIFIERAD DATARADERING

Vid våra teknik- och servicecenter i Gross-Gerau och Skien utför vi säker radering av lagrad data i alla typer av minnesenheter enligt specialutvecklade och automatiserade metoder.

Läs mer 
ASSET MANAGEMENT-SYSTEMET TESMA®:

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Vårt mål är att minska arbetsbelastningen för våra kunder och hjälpa till under varje del av den tekniska utrustningens livscykel. Kärnan i vårt koncept är asset management-systemet TESMA®, som ger er full överblick över såväl kostnader som all teknisk information. Med mobilappen TESMA® har du full kontroll var du än befinner dig.

Läs mer