SEARCH
REGION: SWEDEN
ENTERPRISE MOBILITY SOLUTIONS

Det nya sättet att handla mobiltelefoner

Enterprise Mobile Solutions är en heltäckande tjänst för hantering av företagets mobiltelefoner. Vi hjälper er hela vägen, från inköp och administration av abonnemang till säker radering av uttjänta enheter.

MOBILA ENHETER GER STÖRRE FRIHET, MEN KRÄVER GENOMTÄNKTA SÄKERHETSLÖSNINGAR

Vi har lösningen. Genom Asset Management-systemet TESMA® får ni full överblick över alla mobiltelefoner och surfplattor, all finansiell data, vem som har vilken enhet och vart den är allokerad. När det är dags att byta ut enheterna raderar vi all data med vår certifierade tjänst eraSURE®. Allt ni behöver från en och samma leverantör: heltäckande och flexibelt

  • Sparar tid: vi tar hand om all service
  • Lägre kostnader: välj modeller och betalningsplaner efter behov
  • Asset Management-systemet TESMA®: ger er full överblick över alla kostnader
  • Bekymmersfritt: om en enhet skadas eller förloras ersätter vi den
  • Miljövänligt och säkert: gamla enheter säljs vidare och all data raderas

EMS-TJÄNSTER

Enterprise Mobility Solution (EMS) Service Catalogue by CHG-MERIDIAN UK
ENTERPRISE MOBILITY SOLUTIONS

DET NYA SÄTTET ATT HANDLA MOBILTELEFONER

Enterprise Mobility Solutions är en heltäckande lösning för inköp och administration av mobiltelefoner och surfplattor som ger er den frihet och säkerhet ni behöver.

FILER FÖR NEDLADDNING

  • eFlyer EMS English

    pdf, 913 KB

LÄS MER

Upptäck våra tjänster
IT

MINIMERA KOSTNADERNA

CHG-MERIDIAN hjälper er att administrera IT-utrustningen och hålla kostnaderna nere under utrustningens hela livscykel. Vi förser er med alla verktyg ni behöver, så att ni kan fokusera på att utveckla företaget.

Läs mer 
AUTOMATISERAD OCH SÄKER RADERING

eraSURE®: CERTIFIERAD DATARADERING

Vid våra teknik- och servicecenter i Gross-Gerau och Skien utför vi säker radering av lagrad data i alla typer av minnesenheter enligt specialutvecklade och automatiserade metoder.

Läs mer 
ASSET MANAGEMENT-SYSTEMET TESMA®:

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Vårt mål är att minska arbetsbelastningen för våra kunder och hjälpa till under varje del av den tekniska utrustningens livscykel. Kärnan i vårt koncept är asset management-systemet TESMA®, som ger er full överblick över såväl kostnader som all teknisk information. Med mobilappen TESMA® har du full kontroll var du än befinner dig.

Läs mer