SEARCH
REGION: SWEDEN
EN
SV
MINSKA DITT MILJÖAVTRYCK OCH ÖKA MEDARBETARNAS MOTIVATION

Det nya sättet att handla mobiltelefoner

Enterprise Mobile Solutions är en heltäckande tjänst för hantering av företagets mobiltelefoner. Vi hjälper er hela vägen, från inköp och administration av abonnemang till säker radering av uttjänta enheter.

MOBILA ENHETER GER STÖRRE FRIHET, MEN KRÄVER GENOMTÄNKTA SÄKERHETSLÖSNINGAR

Vi har gjort det enkelt!

Fokuserar på din kärnverksamhet och låt oss sköta resten när det kommer till dina mobila enheter! Vi har tänkt på allt. Från finansieringen av smartphones och surfplattor till transparent kostnadsfördelning med tesma och certifierad dataradering med eraSURE®, våra företagsmobilitetslösningar ger en ny nivå av mobilt arbete som är heltäckande och erbjuder en hög nivå av frihet.

Genom att välja bland ett stort utbud av tjänster kan vi skräddarsy avtalet efter dina affärsbehov och du är fri att välja de mobila enheter som nu passar dig och dina anställda

Ansvarsfull upphandling

Behovsbaserad upphandling; CHG-MERDIANs uppförandekod för alla affärspartners säkerställer att miljömässiga och sociala standarder följs

Miljövänlig distribution

Leverans av tillgång till kunden sker med returförpackning

Kundsfas

Kunden nyttjar enheterna, användningstid varierar

SÄKER DATARADERING

Känslig företagsdata raderas helt med ett certifierat sätt efter att enheterna återlämnats till oss (eraSURE®)

Renovering

Enheterna kontrolleras och renoveras professionellt; enheterna återvinns endast om den inte kan repareras eller om kundens säkerhetsnivå kräver det

Remarketing

Enheterna säljs vidare på andrahandsmarknaden

Återanvändning

Genom att återanvända enheter förlänger man dess livscykel

carbonZER0

Enheternas koldioxidutsläpp kompenseras genom hela livscykeln, från tillverkning och användning till remarketing

SÅHÄR FUNGERAR DET:

REPARERA SKADAD UTRUSTNING - BRA FÖR PLÅNBOKEN OCH MILJÖN

Var inte en del av "slit-och-släng" samhället! När det gäller livscykeltänkandet förlitar sig CHG-MERIDIAN på renovering och återanvändning för att förlänga produkternas livscykler. Vi anser oss vara en del av den cirkulära ekonomin och bidrar till att bevara resurser och mildra klimatförändringarna genom vår affärsmodell.

Tillsammans med vår partner mcare ger vi skadad utrustning ett nytt liv så att du kan använda den om och om igen - bra för plånboken och miljön! Skadetjänsten är enkel och snabb - en avgörande faktor för våra kunder.

När en tillgång behöver repareras skickar du den enkelt till mcare. Tack vare equiomentbanken har du en reservutrustning redan inom nästa arbetsdag.

Med Enterprise Mobility Solution ser du till att du alltid har telefoner tillgängliga - på ett ekonomiskt och miljövänligt sätt!

AUKTORISERAD SERVICE

Vi använder endast originaldelar med en transparent leveranskedja. mcare är också Nordens största auktoriserade Apple-tjänsteleverantör.

SNABBT

Den snabbaste servicen på marknaden. Med tjänsten för utbytesenheter kan du få en utbytesenhet till och med nästa arbetsdag. 

VAR DU ÄN ÄR

Sömlös logistiktjänst för hybridarbetare.
Oavsett var våra dina anställda och deras enheter befinner sig.

Enterprise Mobility Solutions är en heltäckande lösning för inköp och administration av mobiltelefoner och surfplattor som ger er den frihet och säkerhet ni behöver.

FILER FÖR NEDLADDNING

  • eFlyer EMS English

    pdf, 913 KB
  • Service Catalogue.png

    png, 95 KB

LÄS MER

Upptäck våra tjänster
IT

MINIMERA KOSTNADERNA

CHG-MERIDIAN hjälper er att administrera IT-utrustningen och hålla kostnaderna nere under utrustningens hela livscykel. Vi förser er med alla verktyg ni behöver, så att ni kan fokusera på att utveckla företaget.

Läs mer 
AUTOMATISERAD OCH SÄKER RADERING

eraSURE®: CERTIFIERAD DATARADERING

Vid våra teknik- och servicecenter i Gross-Gerau och Skien utför vi säker radering av lagrad data i alla typer av minnesenheter enligt specialutvecklade och automatiserade metoder.

Läs mer