SEARCH
REGION: SWEDEN
EN
SV
Kunduppdrag: Industriteknik

Frigör potentialen i den industriella tekniken

Enkel hantering av utrustning för produktion, lagerhållning och logistik. Övervaka era olika tekniska lösningar i olika länder och få kontroll över kostnaderna

Oavsett om det är fråga om lastbilar, produktionsanläggningar eller arbetskläder är det en komplex och arbetskrävande syssla att hantera teknisk utrustning. I synnerhet för företag som verkar internationellt. Att koordinera olika avtal, tillverkare och produkter, hitta optimala villkor, ha kontroll över investeringar och löpande kostnader – allt detta kräver mycket detaljarbete och stor branschkännedom. Det är då vi på CHG-MERIDIAN kan ge bra stöd med hjälp av en modell som specialanpassats efter era behov.

Som er internationella teknik- och finansieringspartner förser vi er med den infrastruktur ni behöver. Vi ger stöd från inköp och användning till vidareförsäljning. Vi analyserar era processer och den totala ägandekostnaden. Utifrån denna analys utformar vi en specialanpassad modell som minskar era totala kostnader och ökar flexibiliteten. Helt fristående från tillverkare och banker. Och naturligtvis i internationell skala.

Upptäck er fulla potential tillsammans med oss.

Översikt över kunduppdrag inom industriteknik

Investera och hantera kassaflödet samtidigt

Er organisation måste investera i teknik för att förbli konkurrenskraftig, och ni vill maximera er budget. Läs vidare för att ta reda på hur vi kan hjälpa er att uppnå just detta.

Läs mer
Hantera industriell utrustning effektivare tvärs över landsgränser.

Läs mer om hur ni kan hantera er komplexa industriella utrustning på internationell nivå.

Läs mer
"Fantastisk kundservice, bra villkor och maximal flexibilitet i leasingstrukturen är det som gör CHG-MERIDIAN till en perfekt partner för våra framtidsfokuserade investeringar."
BARBARA MELICHAR, HEAD OF GROUP TREASURY, JAF AUSTRIA

Tilläggstjänster

Extra tillägg till er specialanpassade lösning
TESMA

TESMA | DET ENKLA SÄTTET ATT ANVÄNDA TEKNIK

Vi använder vår expertis inom livscykler för teknisk utrustning för att hantera alla typer av tillgångar: från smarttelefoner och bärbara datorer till medicintekniska produkter och gaffeltruckar. tesma är den plattform vi använder för att implementera våra skräddarsydda affärskoncept, så att ni kan sänka era kostnader och minska den administrativa bördan. Den gör dessutom jobbet roligare eftersom många processer är okomplicerade, papperslösa och smidiga.

Läs mer 
Koldioxidneutral leasing

Koldioxidneutral med carbonZER0

Hållbarhet har blivit en differentierande faktor på marknaden. Tack vare carbonZER0 kan produktion, transport och hela livscykeln för din finansierade IT-utrustning nu bli koldioxidneutral.

Läs mer 
REMARKETING = GRÖN IT

Remarketing

Dra fördel av våra miljövänliga remarketing-tjänster.
Vi är en av Europas största IT-återförsäljare och kan hjälpa er att maximera intäkterna från IT-utrustning som ni inte längre har behov av.

Läs mer 
technology2use

Att lösa era problem är vår högsta prioritet

Vi lyssnar noga på er. Baserat på detta utformar vi en specialanpassad modell för användning av IT-hårdvara, industriell teknik och sjukvårdsutrustning.Vi kombinerar tillgångar, finansiering och tjänster för att utforma en skräddarsydd lösning. Fristående från tillverkare och banker. En digital, global, centraliserad lösning från en och samma aktör.

Kontakta oss

Vill ni ha personlig och kostnadsfri rådgivning? Kontakta oss och se hur ni kan dra fördel av vår expertis.

Kontakta oss

Vi står alltid redo att lyssna på er och era behov: Ni är välkomna att ringa eller mejla.
Kontakta oss