SEARCH
REGION: SWEDEN
EN
SV
Skräddarsydda lösningar för utnyttjande av teknik

Varför äga när du enkelt bara kan använda?

Installera, hantera och förnya tekniken på det sätt du vill. Välj de enheter du vill ha, välj dina betalningsvillkor och samla alla dina tjänster i en enda betalningsplan. Så enkelt är det. Vi berättar hur du gör.

Sätt samman ditt eget skräddarsydda upplägg för utnyttjande av teknik

TILLGÅNGAR

BLI MER FLEXIBEL

Håll hela tiden din utrustning uppdaterad och öka hastigheten, flexibiliteten och effektiviteten i ditt företag.

FINANSIERING

OPTIMERA BUDGETEN

Hantera ditt kassaflöde mer effektivt, även med större investeringskrav, och minska de totala driftskostnaderna.

TJÄNSTER

FÅ UT SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT AV DIN IT

Komplettera din modell för IT-användning med stödtjänster som tillgångsförvaltning, hållbarhetslösningar och datasäkerhet.

Vi sätter dina affärsmål i främsta rummet

Över 15 000 kunder i 30 länder, inklusive internationella företag, offentliga myndigheter och sjukhus, litar på att vi maximerar deras potential.

Vi utvecklar, finansierar och administrerar skräddarsydda lösningar för teknikanvändning gällande IT-hårdvara, industriteknik och sjukvårdsutrustning – allt efter dina behov. Vi erbjuder dig den senaste tekniken, kostnadsbesparande finansieringsmodeller och tjänster som uppfyller dina unika krav och behov.

Detta är vad vi kallar technology2use: användning i stället för ägande. Läs mer om varför vi är rätt partner för dig.

"Genom att samarbeta med CHG-MERIDIAN minskade vi inköpskostnaderna, förbättrade processerna och optimerade vårt kassaflöde, vilket minskade våra utgifter med imponerande 30 %."
Eric Suwandinata, Global Category Manager, Vitesco Technologies GmbH
technology2use

Att lösa era problem är vår högsta prioritet

Vi lyssnar noga på dina behov och tar fram en skräddarsydd modell för teknikdistribution för din IT-, industri- eller sjukvårdsutrustning. Vår lösning kombinerar utrustning, finansiering och tjänster, skräddarsydd efter dina behov och oberoende av tillverkare och banker. Digital, global och centraliserad, allt på ett ställe.

Vi hjälper dig att nå dina mål

Varje företag har olika behov av effektiv styrning av sin verksamhet. Företagsledare ställs inför utmaningen att hålla jämna steg med tekniska förändringar, genomföra kostnadsminskningar och uppfylla ansvarsmål.

Vi har 45 års erfarenhet i ryggen och en djup förståelse för olika branscher. Vi har byggt på vår expertis för att skapa fallstudier som visar hur vi kan hjälpa våra kunder att nå sina målsättningar samt hur en skräddarsydd modell för teknikanvändning kan förbättra affärsresultaten. Utforska våra olika expertisområden för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att uppnå din fulla potential.

IT hårdvara

Arbeta digitalt: Den senaste utrustningen – smart och hållbart finansierad. Använd den senaste IT-utrustningen som en språngbräda för ökad effektivitet och innovation – vilken även fungerar som en extra morot för nöjda och glada medarbetare.

IT –översikt 
Industriteknik

Frigör potential: Enkel hantering av utrustning inom produktion, lagerhållning och logistik. Övervaka enheter spridda över olika länder och få kontroll över kostnaderna.

Industri – översikt 
Sjukvårdsutrustning

Stå rustad för framtiden: intelligent användning av medicinteknik och IT-lösningar för vården. Stärk er ställning gentemot konkurrenterna med modern teknik och minska kostnadstrycket med smarta besparingar.

Sjukvård – översikt 

Vårt löfte: ENKEL ANVÄNDNING OCH GLOBAL SKALBARHET

Vi guidar dig genom hela livscykeln för din teknik: vi garanterar minskade kostnader och risker, fullständig transparens, effektiviserade processer och maximal avlastning.

I. Förberedelsefas

Konsultation: Vi tar tillsammans med dig fram en lista över de tjänster du behöver. Vid behov kan vi hjälpa till med anbudsförfarandet avseende aktuella tjänster. Du kan välja att i ditt projekt ta med interna tjänster såväl som de partners du föredrar.

Inköp: Vid inköp av utrustning har du maximal flexibilitet. Tack vare att vår affärsidé bland annat är att kunna agera oberoende av hårdvara och tillverkare kan dina inköpsorder vara centraliserade eller decentraliserade (OCI, tillverkare, återförsäljare).

II. Produktiv fas

Utrullning: Vi hjälper till att implementera tjänsterna från dina valda partners eller intern IT, med möjlighet till enkel integration av ytterligare tjänster eller partners i ett senare skede.

Support: Välj mellan interna eller externa supporttjänster, med flexibla svarstider (nivå 1 till 3: 5–7 dagar eller 8–24 timmar). Vi säkerställer oavbruten drift med alternativ som Single/Double SWAP, poolvarianter och försäkringsskydd.

III. Slutfas

Återlämning: Vi skräddarsyr ett system för återlämning av enheter enligt dina behov: antingen centraliserat eller decentraliserat (slutanvändaren). Du väljer den metod för dataradering som passar dig bäst.

Vidareförsäljning: Vi sköter vidareförsäljningen åt dig. Skulle du vilja förlänga livslängden på dina enheter? Vi erbjuder flexibla lösningar som förlänger livslängden på dina enheter.

tesma: Din nyckel till förenklad förvaltning av utrustning

Full transparens under utrustningens hela livscykel ger dig data och kunskaper som sträcker sig från inköp till avveckling. Med flexibla administrativa alternativ kan du enkelt anpassa dig till förändrade behov samtidigt som du enkelt behåller ekonomisk kontroll och får utförliga rapporter. Du kan hantera och fördela kostnader på ett enkelt sätt, oavsett plats, internationella transaktioner inräknat, vilket möjliggör en sömlös ekonomisk förvaltning tvärs över gränser. Ta reda på mer: tesma

Kontakta oss

Vill ni ha personlig och kostnadsfri rådgivning? Kontakta oss och se hur ni kan dra fördel av vår expertis.

Kontakta oss

Vi står alltid redo att lyssna på er och era behov: Ni är välkomna att ringa eller mejla.
Kontakta oss