SEARCH
REGION: SWEDEN
EN
SV
Varför CHG-MERIDIAN

Frigör din fulla potential

CHG-MERIDIAN hjälper dig frigöra företagets potential inom teknik, hållbarhet och entreprenörskap

Vi har 45 års erfarenhet i ryggen, har över 1 300 anställda och är verksamma i 30 länder på 5 kontinenter. Vi utvecklar modeller för teknikutnyttjande för IT-, industri- och sjukvårdsutrustning.

Vi erbjuder inte standardlösningar. I stället frågar vi dig om dina mål och behov. Detta gör att vi kan skräddarsy en lösning exakt efter din situation och dina önskemål.

För att uppnå detta kombinerar vi tillgångar med individualiserad finansiering och ytterligare tjänster som sträcker sig från tillgångsförvaltning och datasäkerhet till hållbarhet, allt förpackat i en skräddarsydd lösning. Oberoende av tillverkare och banker.  Digital, global och centraliserad, allt från en enda kontaktpunkt.

För varje svårighet du står inför är vi redo att samarbeta mot ett resultat: technology2use. Teknik du enkelt och omedelbart kan använda.

Kort om dina fördelar

1. KOSTNADSBESPARINGAR

Leasa i stället för att köpa: Med ditt skräddarsydda koncept för teknikanvändning kan du exakt bestämma och planera dina totala kostnader, minimera dina utgifter och optimera restvärdena. Detta lättar på budgettrycket.

2. TRANSPARENS

Skapa klarhet: En omfattande TCO-analys ger dig insyn i de totala kostnaderna för din utrustning. Vårt system för tillgångsförvaltning tesma® samlar all relevant kommersiell och teknisk information så att du får full insyn och en solid grund att stå på när du ska fatta beslut.

3. FLEXIBILITET OCH SKALBARHET

Förbli flexibel: Ditt koncept för teknikutnyttjande ger dig frihet: du är inte bunden till en specifik tillverkare, och du kan hela tiden hålla jämna steg med utvecklingen genom uppdateringar och teknikutbyten. Detta ger dig möjlighet att anpassa dina tillgångar till dina aktuella behov.

4. MODERNISERING

Pionjär snarare än följare: Med ditt koncept för teknikutnyttjande har du hela tiden uppdaterad utrustning. Detta innebär effektivare enheter, lägre energikostnader och mindre jobb med service och underhåll. Och dessutom, nöjda medarbetare med mer tid över för kärnverksamheten.

5. PRODUKTIVITET

Aktivera teknik-turbo: Kraftfull utrustning kombinerat med transparent förvaltning, förenklade och accelererade processer som frigör tid för dina kärnuppgifter. En smidigare verksamhet med mindre underhållsarbete och färre driftstopp ökar ditt företags produktivitet.

6. HÅLLBARHET

Hållbar cirkulär ekonomi: Ny utrustning fungerar mer effektivt och förbrukar mindre energi. Vidareförsäljning av dina gamla enheter förlänger deras livslängd och minskar avfallsmängden. Genom att bidra ekonomiskt till certifierade klimatprojekt kan du dessutom arbeta ännu mer resurseffektivt.

"Genom att samarbeta med CHG-MERIDIAN minskade vi inköpskostnaderna, förbättrade processerna och optimerade vårt kassaflöde, vilket minskade våra utgifter med imponerande 30 %."
ERIC SUWANDINATA, GLOBAL CATEGORY MANAGER, VITESCO TECHNOLOGIES GMBH
technology2use

Att lösa era problem är vår högsta prioritet

Vi lyssnar noga på dina behov och tillsammans skapar vi en anpassad modell för teknikanvändning för din IT-hårdvara, industriteknik och sjukvårdsutrustning. Vår lösning kombinerar tillgångar, finansiering och tjänster som är skräddarsydda för dig, oberoende av tillverkare eller banker. Det är digitalt, globalt och centraliserat – och allt från en källa.

Byggstenarna i technology2use®

UTRUSTNING

BLI MER INNOVATIV

Se till att din utrustning alltid är uppdaterad och öka hastigheten, säkerheten och effektiviteten i ditt företag.

FINANSIELLA TJÄNSTER

OPTIMERA BUDGETEN

Behåll likviditeten, även vid större investeringskrav, och minska de totala driftskostnaderna.

TILLÄGGSTJÄNSTER

MAXIMERA POTENTIALEN

Komplettera din modell för teknikutnyttjande med stödtjänster som tillgångsförvaltning, hållbarhetslösningar och datasäkerhet.

Läs mer om hur vi hjälper dig att nå dina mål

Varje företag har egna distinkta behov att uppfylla för att kunna bedriva effektiv verksamhet. Att hålla jämna steg med den ständigt föränderliga tekniken, minska kostnaderna och uppnå hållbarhetsmål är bara några av de utmaningar företagsledare står inför.

Vi har 45 års erfarenhet i ryggen och en djup förståelse för olika branscher, vilket vi utnyttjar i användningsfall som visar hur vi hjälpt våra kunder att nå sina mål. Dessa exempel visar hur en skräddarsydd modell kan förbättra företagets resultat. Klicka på översikterna och ta reda på hur vi har hjälpt våra kunder att nå sina mål.

IT - hårdvara

Arbeta digitalt: Den senaste utrustningen – smart och hållbart finansierad Använd den senaste IT-utrustningen som en språngbräda för ökad effektivitet och innovation – vilken även fungerar som medarbetarmagnet och håller alla nöjda och glada.

IT - översikt 
Industriteknik

Frigör potential: Enkel hantering av utrustning inom produktion, lagerhållning och logistik. Övervaka era olika tekniska lösningar i olika länder och få kontroll över kostnaderna

Industri – översikt 
Sjukvårdsutrustning

Stå rustad för framtiden: intelligent användning av medicinteknik och IT-lösningar för vården. Stärk er ställning gentemot konkurrenterna med modern teknik och minska kostnadstrycket med smarta besparingar.

Sjukvård – översikt 

Kontakta oss

Vill ni ha personlig och kostnadsfri rådgivning? Kontakta oss och se hur ni kan dra fördel av vår expertis.

Kontakta oss

Vi står alltid redo att lyssna på er och era behov: Ni är välkomna att ringa eller mejla.
Kontakta oss