SEARCH
REGION: SWEDEN
EN
SV
Effektiv IT-upphandling

Hantera IT-upphandlingar på internationell nivå

Hur behåller ni på ett smidigt sätt kontrollen över er IT-utrustning och effektiviserar er inköpsprocess så att ni får flexibilitet och kontroll? Med hjälp av oss klarar ni det.

Ökad effektivitet genom transparens

Om er organisation hanterar en stor och diversifierad IT-miljö på flera platser i världen kan ni stöta på många utmaningar när det gäller att få kontroll över era tekniska tillgångar.

Har ni exempelvis en tydlig bild av företagets IT-utrustning och kostnaden under hela livscykeln? Är era upphandlingsprocesser väldigt komplexa och det saknas en internationell standardisering? Automatisering är nyckeln om IT-upphandlingarna ska kunna hållas under kontroll. CHG-MERIDIAN erbjuder lösningar på era utmaningar gällande hantering av tillgångar.

Med vårt system för IT-förvaltning, tesma, får ni en omfattande överblick över er internationella IT-miljö med bara ett klick, och ni kan effektivisera era IT-upphandlingar med digitaliserade och automatiserade processer. Läs vidare om detta låter som något ni skulle vilja uppnå.

Smärtpunkter i siffror

Ökande budgetar

56 %

Uppgradering av utdaterad IT-infrastruktur är för 56% av organisationerna den främsta anledningen till utökade IT-budgetar
- Spiceworks Ziff Davis

Problem med manuell spårning

$ 50000

Det årliga belopp som ett mindre företag spenderar på att spåra tillgångar när arbetet görs på kalkylark
-Atlassian

Förändringar och ökande komplexitet

90 %

av företagen menar att snabba förändringar av marknaden, regelverk och det tekniska landskapet gör det svårare att förbättra IT-administrationen
- Deloitte (2021)

Se helheten: Ökad synlighet i er IT-miljö

Få en omfattande översikt över era befintliga enheter och kostnader samt förbättra er upphandlingsprocess. Vårt IT-förvaltningssystem tesma kombinerar transparens med effektivitet. Ni får en tydlig översikt över er utrustning och kostnadsstruktur så att ni alltid kan hålla er informerade.

tesma effektiviserar också era IT-upphandlingsprocesser genom automatisering, från beställning av en ny enhet till underhåll, service och hantering av returer när utrustningen är uttjänt. En centraliserad, digital och internationell lösning, exklusivt från CHG-MERIDIAN.

Så uppnår ni fördelar med tesma

PÅLITLIGT UNDERLAG FÖR BESLUTSFATTANDE

Meningsfulla rapporter tack vare enkel visualisering av data för hela enhetsportföljen. Enkel inhämtning av data tack vare digitaliserade och automatiserade processer för godkännande, utrullning, incidenter och teknikuppdateringar.

DIGITALISERADE, STANDARDISERADE BESTÄLLNINGSPROCESSER

Förenkla teknikupphandlingar och spara tid och manuella resurser. Förbättra orderbehandlingen och minimera potentiella felkällor.

INTERNATIONELLT STANDARDISERAD UPPHANDLING

Vi hjälper er att uppfylla strikta internationella regler och lagar. Resultatet? Mindre komplexitet och risk på internationell nivå.

TYDLIG KOSTNADSFÖRDELNING OCH STRUKTUR

Få en omfattande översikt över faktura- och avtalsvillkor och hantera kostnadsfördelningen inom hela verksamheten. Mät och hantera era investeringar för varje kostnadsställe, affärsenhet, land eller region.

Framgångshistorier

Läs om hur PANASONIC får kontroll över sin IT-utrustning med tesma

Läs mer
"CHG-MERIDIAN ger oss en verkligt heltäckande support under hela den tid tekniken används, från rådgivning och upphandling till avslut av leasingkontrakt och dataradering. Detta har gjort det möjligt för oss att märkbart öka vår produktivitet och lönsamhet. För oss är detta samarbete ett utmärkt och nära partnerskap."
ULF KÜTEMEYER, SENIOR MANAGER CONTRACTING & PROCUREMENT PISCEU
100 % transparens till stöd för bättre affärsbeslut

tesma

Vår plattform tesma integrerar sömlöst kommersiella och tekniska data – oavsett om det gäller att hantera enheter på olika avdelningar, följa upp betalningsflöden, optimera användningen av utrustning eller anpassa sig till nya krav. Ni får realtidsinformation och full transparens under enheternas hela livscykel, vilket möjliggör en flexibel hantering, exakt finansiell kontroll och förenklad rapportering. Från initial planering och utrullning till återlämning av enheter och radering av data – tesma effektiviserar enkelt varje moment.
Till tesma

Läs mer om våra kunduppdrag

Alla våra kunder har sina egna specifika utmaningar. Vi kan dock identifiera vissa utmaningar som kan sammanfattas som övergripande kunduppdrag. Kanske motsvarar era behov något av dessa?

MAXIMERA ER IT-BUDGET OCH BETALA ENBART FÖR DET NI BEHÖVER

Slipp binda upp kapital när ni investerar i den senaste tekniken och dra nytta av förutsägbara betalningar för en bättre budgethantering.

LÄS MER 

OPTIMERAD IT-VERKSAMHET: FRIGÖR TID FÖR KÄRNUPPGIFTER

Lägger er IT-personal tid på uppgifter med lågt värde när de försöker underhålla och hantera ett åldrande IT-landskap?

LÄS MER 

INFÖRLIVA HÅLLBARHET I IT-STRATEGIN

Mycket förändras och i dag är klimatförändringar, miljöfrågor och resursbrist viktiga frågor. Det är vårt gemensamma ansvar att arbeta för hållbarhet. Läs om hur er IT-strategi kan bidra.

LÄS MER 

Kontakta oss

Vill ni ha personlig och kostnadsfri rådgivning? Kontakta oss och se hur ni kan dra fördel av vår expertis.

Kontakta oss

Vi står alltid redo att lyssna på er och era behov: Ni är välkomna att ringa eller mejla.
Kontakta oss